BejelentésSilver Shark Productions
Lörincz Tímea (ideiglenes) weboldala

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ki vagyok én? Jelenleg főállású anyuka és írónő. Még nekem is furcsa ezt leírni, hiszen nem hittem, hogy már 32 évesen kiadom az első könyvemet. Igaz, hosszú út vezetett idáig.


1975-ben születtem. Gyerekkorom óta művészeti pályára készültem. Musical stúdióban tanultam, magánénekórákat vettem és könyvíró pályázatokat nyertem.


Énekesnő szerettem volna lenni, így, hogy tűzközelbe kerüljek, elhelyezkedtem az EMI Hanglemezkiadóban. Aztán fordult a kocka. Beleszerettem a munkámba, így hamarosan már sajtófelelősként szerveztem a "sztárok" sajtómegjelenéseit. Többek között Robbie Williams, Britney Spears, George MichaelVanessa MaeTina Turner, Janet Jackson, V-Tech, Fekete Vonat, Iron Maiden, Jethro Tull, Kelly Family anyagaival dolgoztam, sokukkal személyesen is volt alkalmam találkozni. Egy idő után váltani akartam, és sikerült is bekerülnöm a reklámszakmába. Dolgoztam a Leo Burnettben, a Berg Médiában, az Active Agentben és a Kirowskiban. Karrierista (kényszer) szingliként éltem az életem. Nagy szenvedélyem a lovaglás. Tizenhárom évesen arab lovak közé kerültem, majd négy év után átnyergeltem az angol telivérekre. 2000 óta versenysportolóként lovagolok a galopp-pályán. 2000-ben komoly balesetet szenvedtem. Edzés közben leestem az egyik lóról, és szó szerint kitörtem a nyakam. Így azóta egy titánlemezzel élek, és kicsit óvatosabb vagyok.


A nagyközönség korábban Noszály Sándor mellett, Timiként már megismerhetett, hiszen közel másfél hónapon keresztül randevúztam a


  c.


romantikus tévéshow-ban. Ekkor még a reklámszakmában építgettem a karrierem, majd én is megtaláltam a NagyŐ-met, és egy hirtelen fordulattal mindent feladtam. Németországba költöztem családommal, ahol jelenleg is három gyermekemmel és a férjemmel élek.


Azonban néhány év szünet után kiforrott egyéniséggel térek vissza a köztudatba!


Elérkezettnek láttam az időt, hogy megírjam korábbi tapasztalataimat, így Novoszky Nikoletta vicces, fordulatos történetén keresztül mutatom be, milyen buktatókkal kell szembenéznie egy fiatal nőnek, aki csupán egy társra vágyik, de közben szembesül azzal, milyen az igaznak hitt, de közben hamis barátnő, milyenek a nős férfiak, akik folyamatosan az önálló csajokra vadásznak, és mennyire rögös egy független, húszas évei végét taposó fiatal lány élete.


Egyéb infók:


- Vörös haj, zöld szem


- Angolul beszélek, németül, fanciául és spanyolul még csak makogok


- Danielle Steele könyvein nőttem fel, jelenleg azonban John Steinbeck, Jókai Mór, Mikszáth Kálmán, Jane Austen művei kötnek le.


- Természetesen Sex and the city és Desperate houswives rajongó vagyok.


- Zenében pedig mindenevő. Musical (Macskák, Anna Karenina, Chicago, Jekyll és Hyde...), Opera (Bánk bán!!! Barbara Hendricks), George Michael, Robbie Williams, Gigi D´Agostino mind jöhet!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!