BejelentésSilver Shark Productions
Lörincz Tímea (ideiglenes) weboldala

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 „Tiszta Sex és New York!“Novoszky Nikoletta egy amerikai reklámügynökség ígéretes, és szép karrier előtt álló alkalmazottja, esténként pedig Nola művésznéven a Havanna bár tündöklő énekesnője. Nős pasija teljesen kisajátítja, majd mikor végre betoppan életébe a jóképű, és gazdag herceg, egy családi tragédia miatt hazautazik Budapestre. Új életet kezd, s vérbeli független, karrierista nőként próbál eligazodni a pasikon, miközben szembesül azzal, milyen az igaznak hitt, de közben hamis barátnő, milyenek a nős férfiak, akik folyamatosan az önálló csajokra vadásznak, és mennyire rögös egy független, húszas évei végét taposó fiatal lány élete. Éppen kinevezik egy ügynökség élére, amikor egy korábbi baklövése miatt mindent elveszít. Karrierje és a bankszámlája romokban hever. Betoppan életébe a Nagy Ő, de kiderül, hogy ezek után sem minden fenékig tejfel. Idegen országba kerül, nem beszéli a nyelvet, kezd eluralkodni rajta a depresszió. Sikeres szingliböl háztartásbeli és családanya lesz. Humorosan, öniróniával tömítve meséli el az író, hogyan talál újra magára a főhős.


 A szerző a reklámszakmában dolgozott éveken keresztül, majd Timiként vált közismertté, Noszály Sándor mellett az egyik romantikus tévéshow-ban. Eközben egyedülálló nőként élte a szinglik nem mindig felhőtlen életét. Miután úgy érezte, betelt a pohár, az írás felé fordult. Elérkezettnek látta az időt, hogy megírja tapasztalatait.A könyv stílusa laza, humoros, könnyen emészthető. Azoknak a hölgyeknek szól, akik egy könnyed olvasmányra vágynak a nap végén. Novoszky Nikoletta karakterében bárki magára ismerhet. A fordulatos, hol romantikus, hol erotikus, hol izgalmas történet pedig annyira magával ragadja az olvasót, hogy az képtelen letenni a könyvet, míg a végére nem ér.


"Megérkezett Terézanyu utódja!"ISBN: 978 963 06 5455 5


Fogy.ár.: 2269 Ft (kb: 9,50 EUR; 7,80 GBP; 13,8 USD)


A könyv mérete: A5, kartonborítós


Terjedelem: 344 oldal


Nyomdai Munkálatok: Kaposvári Nyomda


Minden jog fenntartva!


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!